Sous-Chef
Ben jij een ervaren Sous-Chef die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Óf ben jij een Zelfstandig Werkend kok die klaar is voor de volgende stap? Dan hopen wij jou enthousiast te krijgen om eens contact met ons op te nemen! Wij zijn namelijk op zoek naar iemand met keukenervaring die ons team komt versterken. Iemand die de verantwoordelijkheid kan dragen bij afwezigheid van de eigenaar. Ben jij onze nieuwe Sous-Chef? Lees dan snel verder!
Wat vragen wij van jou?
- Verantwoordelijk voor je eigen mise en place.
- Verantwoordelijk voor de bereiding én tijdige uitgifte van de koude en warme gerechten.
- Iemand die zorg draagt voor de uiterlijke presentatie van de gerechten.
- Je bent flexibel en stressbestendig ingesteld.
- Minimaal 1 jaar ervaring als Sous-chef of 3 jaar ervaring als ZWK
- Je bent een echte teamworker: je werkt nauw samen met je collega koks en ook met de bediening.
Wat bieden wij jou?
- Fulltime dienstverband
- Passend salaris boven Horeca CAO
- Mogelijkheid om zelf je (on)beschikbaarheid op te geven
- Mogelijkheid tot het volgen van trainingen
- Doorgroeimogelijkheden
- Personeelsfeesten & borrels
- Leuke collega's & een gezellig sfeer
Wie zijn wij?
Wij zijn een restaurant gelegen op het museumplein in Ede. Naast onze normale a la carte kaart hebben wij als enigste in Nederland een onbeperkt Carpaccio tapas kaart! Dit is ons tapas concept met de focus op Carpaccio. Sinds 2020 is deze verder ontwikkeld naar een kaart met ook kleine vis, vlees en vegetarische gerechtjes.
Op onze website kun je onze kaarten vast bekijken. De focus ligt altijd op lekker eten met bijpassende drankjes in een gezellige, ongedwongen setting. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken jou!
Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van je!
Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: €2.400,00 - €3.000,00 per maand
Rooster:
- Avondwerk
- Werken op feestdagen
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Bedrijfsfeesten
- Mogelijkheid tot promotie
- Pensioen
- Reiskostenvergoeding
Soorten aanvullende vergoedingen:
- Fooi
- Vakantiegeld
Ervaring:
- functie zelfstandig werkend kok: 3 jaar (Gewenst)
- functie Sous chef: 1 jaar (Gewenst)
Taal:
- Nederlands (Vereist)
Licentie/certificaat:
- HACCP-certificaat (Vereist)
- Sociale Hygiëne (Gewenst)
- Leermeestercertificaat (Gewenst)
Werklocatie: Fysiek
.